Over ons

Bij GSM Doc staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service. Ons team van ervaren technici is gepassioneerd over technologie en streeft ernaar om elk apparaat dat door onze handen gaat, te herstellen naar de hoogste standaard. We begrijpen hoe essentieel mobiele apparaten zijn in het dagelijks leven en daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat je niet lang zonder je geliefde toestel hoeft te zijn.

Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan diensten, van schermreparaties en batterijvervangingen tot meer complexe problemen zoals waterschadeherstel en data recovery. We gebruiken uitsluitend onderdelen van de hoogste kwaliteit om de functionaliteit en levensduur van je smartphone of tablet te garanderen.

Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. We luisteren aandachtig naar je problemen en voorzien je van een transparante en eerlijke diagnose. Met een duidelijke uitleg over de benodigde reparaties en een vooraf bepaalde prijs, kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

We zijn trots op onze snelle doorlooptijden. In veel gevallen zijn reparaties zelfs klaar terwijl je wacht. Onze winkel biedt een comfortabele wachtruimte waar je kunt ontspannen, werken of gewoon even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte terwijl wij zorgen voor je apparaat.

Bij GSM Doc geloven we ook in de kracht van preventie. Daarom bieden we een breed assortiment aan accessoires, waaronder hoesjes, screenprotectors en meer, om je toestel te beschermen tegen toekomstige schade.

Ons streven is om een betrouwbare partner te zijn voor al je mobiele reparatiebehoeften. We zijn er voor je, of het nu gaat om een eenvoudige fix of om ingewikkelde technische ondersteuning. Jouw tevredenheid is onze drijfveer en we hopen je te mogen verwelkomen bij GSM Doc – waar jouw mobiele problemen onze prioriteit zijn.